GolfArrangementen – Golfen, dineren, overnachten

Hotel van Schagen

hotel-in-schagen-kamer-boeken-appartement-zaaier-015

Midden in het centrum van Schagen bevindt zich het ‘Hotel van Schagen’. Een prima uitvalsbasis voor een golfvakantie in deze prachtige omgeving dichtbij strand en bossen.

Meer informatie over Hotel van Schagen klik hier

Restaurant Stiel

Cre8_Bedrijfsfotografie_Stiel_12-08-2015 (53 of 175)

Onder het recent totaal gerenoveerde hotel, bevindt zich het culinaire ‘Restaurant Stiel’. Door de unieke ligging, kunt u ’s avonds na uw golfronde nog heerlijk genieten in het centrum van dit historische, sfeervolle Noordhollandse stadje.

Meer informatie over Restaurant Stiel klik hier

Golfclub Dirkshorn

hotelschagen-golfarrangementen-014

De Golfclub Dirkshorn ligt op slechts 5 km rijden van het hotel en centrum van Schagen. Deze relatief jonge 18-holes par-72 golfbaan kan het beste omschreven worden als een polderweidebaan of zoals een enkeling de baan typeert, een inner linksbaan. De karakteristieke openheid van de baan, de wind, de prachtige luchten en de historische omgeving zullen van uw golfdag een ware belevenis maken.

Meer informatie over Golfclub Dirkshorn klik hier

ONZE GOLF ARRANGEMENTEN

Prijzen van deze arrangementen zijn geldig t/m 30 juni 2017

2-daagse Golfbreak

€ 199,- P.P.

Hole-17-sunset
 • 1 nacht 2 pers.kamer incl. ontbijt
 • 2 greenfees 18-holes
 • 1 x 3-gangen diner Golfbaan Dirkshorn

3-daagse Short-break

€ 275,- P.P.

Vierkant-1
 • 2 nachten 2 pers.kamer incl. ontbijt
 • 2 greenfees 18-holes
 • 1x 4-gangen Culinair Verrassingsmenu Restaurant Stiel (niet op ma, di)
 • Longest drive: 1,5 m hapjes voor 2 personen

3-daagse Culinair

€ 265,- P.P.

Terras-III
 • 2 nachten 2 pers.kamer incl. ontbijt
 • 2 greenfees 9-holes
 • 1x 3-gangen Culinair Chefmenu Golfbaan Dirkshorn
 • 1x 4-gangen Culinair Verassingensmenu Restaurant Stiel (niet op ma, di)

Reserveren

Op onze website kunt u een golf arrangement naar keuze boeken. Binnen 24-uur krijgt u bericht of alle onderdelen, zoals u heeft aangegeven, definitief gereserveerd kunnen worden.

Geef uw voorkeur voor startdatum en -tijd en datum en tijd van het diner aan in het betreffende vak. U mag altijd telefonisch contact met ons op nemen om uw wensen door te spreken. Reist u met meerdere personen, dan kunnen we een offerte voor uw golfvakantie samenstellen, die wij via email aan u toesturen.

Mocht onverhoopt uw reservering niet door kunnen gaan doordat een van de onderdelen niet akkoord gegeven kan worden,  dan storten wij per direct het volledige bedrag terug op  uw rekening.

Starttijden golfbaan Dirkshorn

Wij proberen greenfees en diners op tijden te reserveren, die het dichtst bij uw voorkeur liggen. In drukke periodes wordt u in 4-ballen ingedeeld. Let erop dat een ronde dan al snel 5,5 uur duurt.

Ook buggy’s kunnen wij voor u reserveren, maar nooit garanderen. De buggy’s dient u bij de Golfbaan te betalen. Het in zijn geheel of gedeeltelijk niet willen spelen als gevolg van weersomstandigheden, invallen van de duisternis en/of onderhoud geeft geen recht op restituties van greenfees.

Voorwaarden golf  arrangementen

Kosteloze annulering van de reservering is mogelijk tot 48 uur voor de incheck-datum. Na dit tijdstip is men 100% van de boekingskosten verschuldigd.

De reserveringskosten á € 10,- worden bij annulering niet gerestitueerd.