Huisregels

Algemeen

U heeft gekozen voor een onbemand selfservice hotel. Dit betekent dat wij u geen 24-uursservice kunnen bieden. Wij hebben deze huisregels opgesteld om uw verblijf en dat van andere gasten zo aangenaam mogelijk te maken.
In noodgevallen zijn wij altijd telefonisch te bereiken op +31 654780416 (voor 8.00 uur en na 17.00 uur).

Privacy

Wij verzoeken u de privacy van uw medegasten te respecteren. Verder vragen wij u tussen 23.00 en 7.00 uur niet teveel lawaai te maken in verband met andere gasten en bewoners in de buurt. Hotel van Schagen hanteert hierbij een zero tolerance beleid.

Gedurende alle omstandigheden respecteren wij uw privacy. Wij zijn echter wel bevoegd uw kamer te betreden wanneer u onze huisregels niet naleeft. In het uiterste geval mogen wij uw kamer ontruimen en u uit uw kamer verwijderen.

Inrichting van de kamers/studio/appartementen

Wij verzoeken u de inrichting van de kamers te respecteren. Wij verwachten ook dat onze gasten voorzichtig met de inventaris omgaan.

Vernielingen

Het toebrengen van schade aan en het ontvreemden van hotelinrichting of kamerinventaris wordt in rekening gebracht bij de veroorzaker en hoofdelijk aansprakelijke persoon.

Inventarislijst

Ontbrekende spullen op de inventarislijst dient u te vergoeden. Wij adviseren u daarom de inventaris bij aanvang van uw verblijf te controleren.

Alcohol en (soft)drugs

Alcoholmisbruik, en handel in en gebruik van (soft)drugs zijn verboden. Hotel van Schagen hanteert hierbij een zero tolerance beleid.

Noodalarm

Als u het noodalarm hoort, volgt u de instructies die beschreven staan op het vluchtplan in uw kamer. In geval van een vals noodalarm, opzettelijk veroorzaakt door een hotelgast, zal de eventuele vervolgschade verhaald worden op de desbetreffende persoon.

Brandmeldinstallatie

Eventuele kosten (€ 1500) die door uw toedoen ontstaan wanneer de brandmeldinstallatie ongewenst afgaat, zullen op u worden verhaald.

Blusmiddelen

Bij oneigenlijk gebruik van blusmiddelen wordt een bedrag van minimaal
€ 275 in rekening gebracht.

Roken

Alle kamers en openbare ruimtes in het gehele hotel zijn rookvrij.

Huisdieren

Huisdieren worden niet toegelaten.

Babybed

Op verzoek kunt u beschikken over een babybed met bijbehorend beddengoed.

In- en uitchecken

In principe zijn de kamers na 14.00 uur gereed.
U kunt op de dag van vertrek tot 10.00 uur op uw kamer blijven. Bagage mag in overleg bij ons blijven staan als u pas later op de dag vertrek wilt vetrekken.

Ontbijtzaal

Bij uw verblijf kunt u een ontbijt boeken. De kosten zijn € 10,- per persoon per dag. Kinderen tot 5 jaar zijn gratis. Tijden van het ontbijt zijn vanaf 07.30 uur tot 10.00 uur op ma t/m vrij en op za/zo van 08.00 uur tot 10.00 uur. Wij verzoeken u om uw voorkeurstijd bij de boeking door te geven: 07.30 – 08.00 uur, 08.00 – 08.30 uur, 08.30 – 09.00 uur of 09.00 – 09.45 uur.

Schoonmaak

Bij meerdaags verblijf worden de kamers na 10.00 uur schoongemaakt. Als u nog op uw kamer bent, kan de kamer helaas niet schoongemaakt worden.
Bij een verblijf van 4 dagen of langer wordt uw linnengoed vervangen.

Beperkte aansprakelijkheid

Wij accepteren geen verantwoordelijkheid voor verlies, ongeluk, persoonlijke blessures, medische kosten of schade aan goederen, veroorzaakt door persoonlijke onoplettendheid of door omstandigheden buiten ons bereik.

Diefstal

Bij diefstal en/of opzettelijke vernieling doen wij altijd aangifte bij de politie.

 


 

Bent u tevreden, zeg het een ander, bent u niet tevreden zeg het ons.

Wij wensen u een bijzonder aangenaam verblijf.

Team Hotel van Schagen